Waarom waterdispensers essentieel zijn voor een gezonde werkomgeving 0 63

Waarom waterdispensers essentieel zijn voor een gezonde werkomgeving

Ben je ondernemer en heb je een aantal mensen in dienst? Dan is het belangrijk om een gezonde werkomgeving te stimuleren, zodat het voor jou en je medewerkers zo veilig en comfortabel wordt op het werk. Waterdispensers op je kantoor zijn essentieel voor een gezonde werkomgeving. Waarom deze aankoop absoluut de moeite waard is? Wij zetten hieronder een aantal goede redenen voor je op een rij!

Vers en schoon drinkwater op de werkplek

Een van de grootste voordelen van een goede waterdispenser op kantoor, is dat jij en je medewerkers profiteren van vers en schoon drinkwater op de werkplek. Door waterdispensers op verschillende locaties in het kantoor te plaatsen, zorg je dat iedereen goed gehydrateerd kan blijven gedurende de werkdag. Doordat een waterdispenser het water uitstekend filtert, weet je zeker dat je geniet van schoon water.

Het drinken van water stimuleren

Met waterdispensers op je kantoor stimuleer je jezelf en je werknemers om genoeg water te drinken. Bovendien helpen deze machines erbij om iedereen aan te moedigen om voor een glaasje water te gaan in plaats van frisdranken. Water is een gezonde keuze, want het bevat geen calorieën. Dat in tegenstelling tot frisdranken en energiedrankjes, die vaak wel een bom van calorieën zijn. Doordat je waterdispensers beschikbaar stelt, maak je het voor je werknemers minder verleidelijk om snel naar ongezonde drankjes te grijpen. Dat heeft een positief effect op de gezondheid van je personeel.

Met een waterdispenser van Brita bied je jouw personeel de mogelijkheid om naast gekoeld, plat water, ook te genieten van bruisend of warm water. Doordat met deze watermachine meerdere opties beschikbaar zijn, maak je het voor je werknemers nog aantrekkelijker om water te drinken.

Stress en vermoeidheid verminderen

Stress en vermoeidheid verminderen

Water drinken is belangrijk voor de gezondheid. Met waterdispensers op kantoor, zorg je ervoor dat je medewerkers altijd toegang hebben tot water. Water is essentieel om het lichaam goed te laten functioneren en daarom is het belangrijk dat jij en je medewerkers goed gehydrateerd blijven. Drinken je werknemers genoeg water, dan kunnen ze beter omgaan met stressvolle situaties op het werk. Daarnaast wordt vermoeidheid hierdoor vermindert, wat positief is voor de concentratie en alertheid op kantoor. Voor jou als eigenaar van het bedrijf is dat natuurlijk mooi meegenomen, want hoe productiever je personeel is, hoe beter de prestaties. Met een waterdispenser in de buurt moedig je jouw medewerkers aan om voldoende te blijven drinken.

Meer tevreden medewerkers

Laat jij als eigenaar van het bedrijf zien dat je aandacht geeft aan de gezondheid van je medewerkers, dan wordt dat hoe dan ook gewaardeerd. Je toont met zo’n aankoop aan dat je het welzijn van je personeel serieus neemt en dat je de gezondheid op de werkvloer stimuleert. Creëer je een fijne en gezonde werkomgeving, dan kan dat leiden tot meer tevreden werknemers. En dat heeft weer een positief effect op de sfeer binnen het bedrijf.

Kortom, waterdispensers zijn essentieel voor een gezonde werkomgeving. Heb je deze nog niet op kantoor staan, dan is het zeker iets om over na te denken. Als je veel waarde hecht aan de gezondheid van jezelf en je medewerkers in je organisatie, dan maak je hiermee een goede keuze. De kans is dan ook groot dat je van deze aankoop niet zomaar spijt krijgt!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand! 0 70

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand!

We hebben vanwege de coronapandemie behoorlijk gekke jaren achter de rug. Mensen moesten bijvoorbeeld wanneer mogelijk thuiswerken. Hierdoor was er onder meer veel minder direct contact tussen collega’s. Daarnaast konden bedrijfsfeesten niet doorgaan, of moesten bezoekers zich aan allerlei regels houden. Dit jaar kunnen bedrijven gelukkig weer een spetterend bedrijfsfeest houden. Zonder rekening te hoeven houden met allerlei ge- en verboden. De ideale locatie hiervoor: aan het strand! En wist je al dat je hiervoor niet eens naar de Nederlandse kust hoeft?

Het gevoel van zon, zee en strand

De zomer is altijd al een populaire periode geweest voor het organiseren van bedrijfsfeesten. De zomerse zon en frisse buitenlucht doet iedereen goed, en brengt mensen snel in een feestelijke stemming. Bovendien zijn veel activiteiten buiten gemakkelijker te organiseren. De ideale plek voor een bedrijfsfeest is dan ook het strand. Instant happiness, en mensen hebben echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Aan het strand… bij Eindhoven?

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie met strand, maar geen zin om al het personeel helemaal naar de Nederlandse kust te moeten vervoeren? Dan is Beachclub Sunrise precies die unieke locatie waarnaar jij op zoek bent. Hier heb je namelijk een schitterend uitzicht over het water van recreatieplas Aquabest, een ruim strand (met palmbomen natuurlijk) en een zonnig terras. Beachclub Sunrise ligt net ten noorden van Eindhoven. Een perfecte locatie dus voor een bedrijfsfeest van bedrijven uit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest in de winter

Moet je een zaal huren in Eindhoven voor een vergadering of bedrijfspresentatie? En ben je hiervoor op zoek naar een originele locatie? Ook hiervoor kun je terecht bij Beachclub Sunrise. Er zijn verschillende stijlvolle zalen met een eigen sfeer, geschikt voor tien tot in totaal wel 2500 mensen. Deze binnenlocatie maakt de strandclub ook erg geschikt voor een bedrijfsfeest in de winter. Compleet met wintersfeer!

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Met een goede locatie ben je voor een feestelijke stemming al een eind op weg. Toch is het belangrijk goed over de verdere invulling van een bedrijfsfeest na te denken. Wil je er bijvoorbeeld een themafeest van maken, in Ibiza-stijl? Mag het wel wat actiever, met bijvoorbeeld sportieve strandactiviteiten of een stormbaan? Of lijkt je een bedrijfsfestival, een festivalsfeer met verschillende optredens je meer wat?

Tot slot maakt natuurlijk het eten en drinken ook een belangrijk onderdeel uit van de beleving van het bedrijfsfeest. Afhankelijk van het gekozen thema oen passend bij het bedrijf en de medewerkers kun je bijvoorbeeld kiezen voor partyfood, een streetfood festival, een buffet of BBQ.

Succes met de organisatie, en veel plezier tijdens het bedrijfsfeest!

De kracht van een geschoren look: Waarom zakenmannen hun baarden afscheren 0 68

Waarom zakenmannen hun baard afscheren

In de wereld van het zakenleven is het belangrijk om een professionele uitstraling te hebben. Een aspect hiervan is het verzorgen van je uiterlijk, en voor veel zakenmannen betekent dit het afscheren van hun baarden. Een gladgeschoren gezicht straalt vertrouwen en professionaliteit uit, en er zijn verschillende redenen waarom zakenmannen voor deze look kiezen.

Verzorging

Allereerst is een geschoren look vaak geassocieerd met netheid en verzorging. In de zakelijke wereld wil je serieus genomen worden, en een onverzorgde baard kan afleidend zijn en zelfs de indruk wekken dat je niet veel waarde hecht aan je uiterlijk. Door je baard af te scheren laat je zien dat je aandacht besteedt aan je persoonlijke presentatie en dat je er alles aan doet om een professionele uitstraling te hebben.

Autoriteit

Daarnaast kan het afscheren van een baard een tactische zet zijn om autoriteit uit te stralen. Een gladgeschoren gezicht wordt vaak geassocieerd met macht en leiderschap. Zakenmannen willen vaak gezag uitstralen en een professioneel imago projecteren naar hun collega’s, klanten en zakelijke partners. Een verzorgd, gladgeschoren gezicht kan hierbij helpen.

Goed scheerapparaat

Om de perfecte gladde look te bereiken, is het gebruik van een kwalitatief scheerapparaat essentieel. Zakenmannen hebben meestal weinig tijd, dus een scheerapparaat dat snel en efficiënt werkt, is van groot belang. Het vinden van het beste scheerapparaat kan een uitdaging zijn, maar er zijn enkele belangrijke eigenschappen waarop gelet moet worden.

Ten eerste is een krachtig scheerapparaat met scherpe mesjes essentieel voor een glad scheerresultaat. Daarnaast is het belangrijk dat het apparaat gemakkelijk te reinigen is en een lange batterijduur heeft. Op die manier kunnen zakenmannen hun baarden snel en efficiënt scheren, zelfs tijdens drukke reisdagen.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een scheerapparaat is het comfort tijdens het scheren. Irritaties en snijwondjes zijn niet alleen pijnlijk, maar kunnen ook een negatieve invloed hebben op de professionele uitstraling. Scheerapparaten met speciale technologieën, zoals een flexibel scheerhoofd en een beschermende huidbescherming, kunnen zorgen voor een comfortabele scheerervaring zonder huidirritaties.