Klantgegevens en transacties monitoren kan veel gemakkelijker met de juiste software 0 108

Klantgegevens en transacties monitoren kan veel gemakkelijker met de juiste software

Het is aan een financiële instelling om er zelf voor te zorgen dat men veilig zaken doet. Dat is nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving. Klanten moeten gescreend worden voordat ze geaccepteerd worden, maar ook daarna moet je ze blijven monitoren om verdachte activiteiten tijdig te kunnen constateren. Op dagelijkse bezig ben je bezig met het monitoren van klantgegevens en transacties en het volledig vastleggen en beschikbaar stellen van deze gegevens. Zo kun je immers klanten het beste beoordelen en op elk moment de juiste beslissingen maken. Veel organisaties zijn bij dit proces echter voortdurend aan het schakelen tussen verschillende bronnen, systemen en applicaties, wat het proces ingewikkeld en arbeidsintensief maakt. Dit terwijl klantgegevens en transacties en monitoren veel gemakkelijk kan met de juiste software.

Invenna

Met die oplossing komt het bedrijf Invenna, dat gestart werd door een groep consultants. Zij merkten dat veel organisaties worstelden met het samenbrengen en toegang krijgen tot de juiste klantdata. Na verzoeken om unieke klantbeelden te maken voor campagnes, analyses en modellen, besloot Invenna dat er een betere oplossing moest komen en begon men met het ontwikkelen van een softwareoplossing voor afdelingen zoals analyse, compliance, marketing en IT. Daarna werd samenwerking met Rabobank en Robeco een compleet nieuw platform ontwikkeld: het KYC platform, dat inmiddels positief beoordeeld is door een van Nederlands grootste auditors.

KYC platform

Voor financiële instelling biedt de KYC software een echte uitkomst. Het breng je alle klant- en transactiedata samen tot één uniek en compleet klantbeeld, zodat het gemakkelijker wordt om transactiemonitoring, remediation en alerting processen toe te passen. Het Invenna-platform biedt een datamodel dat flexibel is en het mogelijk maakt om verschillende databronnen te integreren. Dit zorgt ervoor dat de gegevens en transacties klanten eenvoudig toegankelijk zijn, ongeacht de formaten en de verschillende bronnen en applicaties waarin ze zijn opgeslagen. Ook kan het platform ontbrekende klantinformatie aanvullen door middel van geautomatiseerde communicatie via verschillende kanalen, zoals e-mail, telefoon, post of andere online platforms.

KYC platform

Alerts

Een ander groot voordeel van de KYC software is dat door het complete klantbeeld het platform moeiteloos alerts kan verwerken. Deze alerts kun je verplaatsen over autorisatielijnen, clusteren en koppelen aan andere bronnen zoals CRM, PEP- en sanctielijsten om zo een volledig dossier op te bouwen. Hierdoor kunnen je als gebruiker van het platform snel klantinformatie beoordelen en raadplegen, en wordt het aantal onnodige meldingen verminderd.

Het platform is in principe geschikt voor alle financiële instellingen. Door de gerichtheid op transactiemonitoring, remediation en alerting is het echter in het bijzonder passend voor banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Als je kiest voor het Invenna KYC platform, dan is het goed om te weten dat het platform dan ook meteen toe te passen is. Daarvoor ontvang je hulp en persoonlijke begeleiding bij de onboarding van Invenna zelf.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

De essentiële pannen voor een succesvolle horecaonderneming 0 73

Pannen voor de horeca

Als het gaat om het runnen van een succesvolle horecaonderneming, zijn kwalitatieve pannen van essentieel belang. Ze spelen een cruciale rol in de keuken, waar efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn. In dit artikel zullen we de pannen bespreken die elke horecaonderneming nodig heeft om te gedijen en te excelleren.

Sauspannen voor perfecte sauzen en delicate gerechten

Sauspannen vormen de basis van elke professionele keuken. Ze zijn ideaal voor het bereiden van sauzen, soepen en andere delicate gerechten. Een goede sauspan moet gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal, dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en duurzaamheid. Daarnaast is een pan met een dikke bodem en een stevig handvat belangrijk om de hitte goed vast te houden en gemakkelijk te kunnen hanteren. Investeer in verschillende formaten sauspannen om aan de diverse behoeften van je menu te voldoen.

Koekenpannen voor veelzijdigheid en perfecte bakresultaten

Koekenpannen zijn onmisbaar in de horeca. Ze worden gebruikt voor het bakken van eieren, pannenkoeken, vlees en groenten. Kies voor koekenpannen met een anti-aanbaklaag van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat voedsel niet blijft plakken en gemakkelijk kan worden omgedraaid. Daarnaast zijn pannen met een stevig handvat en een goede warmtegeleiding essentieel. Investeer in verschillende formaten koekenpannen, zodat je kunt variëren in de gerechten die je aanbiedt.

Stoofpotten voor langzaam gegaarde heerlijkheden

Voor het bereiden van smaakvolle stoofschotels, braadstukken en suddergerechten zijn stoofpotten van onschatbare waarde. Deze pannen zijn ontworpen om warmte vast te houden en langzaam te laten circuleren, waardoor vlees en groenten gelijkmatig gaar worden en de smaken zich volledig ontwikkelen. Kies voor stoofpotten gemaakt van gietijzer of geëmailleerd gietijzer, omdat deze materialen de warmte goed vasthouden en zorgen voor een gelijkmatige verdeling. Het is ook belangrijk dat de stoofpot een goed passend deksel heeft om vocht en smaken binnen te houden.

Conclusie

De keuze van de juiste pannen is van groot belang voor het succes van een horecaonderneming. Investeer in hoogwaardige sauspannen, koekenpannen en stoofpotten om de efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit in je keuken te waarborgen. Met deze essentiële pannen ben je goed uitgerust om heerlijke gerechten te bereiden en je klanten tevreden te stellen, wat zal bijdragen aan het succes van je horecaonderneming. Meer pannen bekijken? Vind de beste pannen op Pannenadvies.nl.

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand! 0 69

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand!

We hebben vanwege de coronapandemie behoorlijk gekke jaren achter de rug. Mensen moesten bijvoorbeeld wanneer mogelijk thuiswerken. Hierdoor was er onder meer veel minder direct contact tussen collega’s. Daarnaast konden bedrijfsfeesten niet doorgaan, of moesten bezoekers zich aan allerlei regels houden. Dit jaar kunnen bedrijven gelukkig weer een spetterend bedrijfsfeest houden. Zonder rekening te hoeven houden met allerlei ge- en verboden. De ideale locatie hiervoor: aan het strand! En wist je al dat je hiervoor niet eens naar de Nederlandse kust hoeft?

Het gevoel van zon, zee en strand

De zomer is altijd al een populaire periode geweest voor het organiseren van bedrijfsfeesten. De zomerse zon en frisse buitenlucht doet iedereen goed, en brengt mensen snel in een feestelijke stemming. Bovendien zijn veel activiteiten buiten gemakkelijker te organiseren. De ideale plek voor een bedrijfsfeest is dan ook het strand. Instant happiness, en mensen hebben echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Aan het strand… bij Eindhoven?

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie met strand, maar geen zin om al het personeel helemaal naar de Nederlandse kust te moeten vervoeren? Dan is Beachclub Sunrise precies die unieke locatie waarnaar jij op zoek bent. Hier heb je namelijk een schitterend uitzicht over het water van recreatieplas Aquabest, een ruim strand (met palmbomen natuurlijk) en een zonnig terras. Beachclub Sunrise ligt net ten noorden van Eindhoven. Een perfecte locatie dus voor een bedrijfsfeest van bedrijven uit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest in de winter

Moet je een zaal huren in Eindhoven voor een vergadering of bedrijfspresentatie? En ben je hiervoor op zoek naar een originele locatie? Ook hiervoor kun je terecht bij Beachclub Sunrise. Er zijn verschillende stijlvolle zalen met een eigen sfeer, geschikt voor tien tot in totaal wel 2500 mensen. Deze binnenlocatie maakt de strandclub ook erg geschikt voor een bedrijfsfeest in de winter. Compleet met wintersfeer!

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Met een goede locatie ben je voor een feestelijke stemming al een eind op weg. Toch is het belangrijk goed over de verdere invulling van een bedrijfsfeest na te denken. Wil je er bijvoorbeeld een themafeest van maken, in Ibiza-stijl? Mag het wel wat actiever, met bijvoorbeeld sportieve strandactiviteiten of een stormbaan? Of lijkt je een bedrijfsfestival, een festivalsfeer met verschillende optredens je meer wat?

Tot slot maakt natuurlijk het eten en drinken ook een belangrijk onderdeel uit van de beleving van het bedrijfsfeest. Afhankelijk van het gekozen thema oen passend bij het bedrijf en de medewerkers kun je bijvoorbeeld kiezen voor partyfood, een streetfood festival, een buffet of BBQ.

Succes met de organisatie, en veel plezier tijdens het bedrijfsfeest!