Klantgegevens en transacties monitoren kan veel gemakkelijker met de juiste software 0 206

Klantgegevens en transacties monitoren kan veel gemakkelijker met de juiste software

Het is aan een financiële instelling om er zelf voor te zorgen dat men veilig zaken doet. Dat is nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving. Klanten moeten gescreend worden voordat ze geaccepteerd worden, maar ook daarna moet je ze blijven monitoren om verdachte activiteiten tijdig te kunnen constateren. Op dagelijkse bezig ben je bezig met het monitoren van klantgegevens en transacties en het volledig vastleggen en beschikbaar stellen van deze gegevens. Zo kun je immers klanten het beste beoordelen en op elk moment de juiste beslissingen maken. Veel organisaties zijn bij dit proces echter voortdurend aan het schakelen tussen verschillende bronnen, systemen en applicaties, wat het proces ingewikkeld en arbeidsintensief maakt. Dit terwijl klantgegevens en transacties en monitoren veel gemakkelijk kan met de juiste software.

Invenna

Met die oplossing komt het bedrijf Invenna, dat gestart werd door een groep consultants. Zij merkten dat veel organisaties worstelden met het samenbrengen en toegang krijgen tot de juiste klantdata. Na verzoeken om unieke klantbeelden te maken voor campagnes, analyses en modellen, besloot Invenna dat er een betere oplossing moest komen en begon men met het ontwikkelen van een softwareoplossing voor afdelingen zoals analyse, compliance, marketing en IT. Daarna werd samenwerking met Rabobank en Robeco een compleet nieuw platform ontwikkeld: het KYC platform, dat inmiddels positief beoordeeld is door een van Nederlands grootste auditors.

KYC platform

Voor financiële instelling biedt de KYC software een echte uitkomst. Het breng je alle klant- en transactiedata samen tot één uniek en compleet klantbeeld, zodat het gemakkelijker wordt om transactiemonitoring, remediation en alerting processen toe te passen. Het Invenna-platform biedt een datamodel dat flexibel is en het mogelijk maakt om verschillende databronnen te integreren. Dit zorgt ervoor dat de gegevens en transacties klanten eenvoudig toegankelijk zijn, ongeacht de formaten en de verschillende bronnen en applicaties waarin ze zijn opgeslagen. Ook kan het platform ontbrekende klantinformatie aanvullen door middel van geautomatiseerde communicatie via verschillende kanalen, zoals e-mail, telefoon, post of andere online platforms.

KYC platform

Alerts

Een ander groot voordeel van de KYC software is dat door het complete klantbeeld het platform moeiteloos alerts kan verwerken. Deze alerts kun je verplaatsen over autorisatielijnen, clusteren en koppelen aan andere bronnen zoals CRM, PEP- en sanctielijsten om zo een volledig dossier op te bouwen. Hierdoor kunnen je als gebruiker van het platform snel klantinformatie beoordelen en raadplegen, en wordt het aantal onnodige meldingen verminderd.

Het platform is in principe geschikt voor alle financiële instellingen. Door de gerichtheid op transactiemonitoring, remediation en alerting is het echter in het bijzonder passend voor banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Als je kiest voor het Invenna KYC platform, dan is het goed om te weten dat het platform dan ook meteen toe te passen is. Daarvoor ontvang je hulp en persoonlijke begeleiding bij de onboarding van Invenna zelf.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

De evolutie van mini-luidsprekers: Trends en innovaties in draagbare audio voor bedrijven 0 173

Evolutie mini speakers

In de wereld van zakelijke communicatie is geluid van cruciaal belang. Of het nu gaat om het faciliteren van productpresentaties, het verbeteren van vergaderingen of het ondersteunen van professionele evenementen, draagbare audioapparaten hebben de manier waarop bedrijven communiceren getransformeerd. In dit artikel zullen we de evolutie van mini speakers verkennen en de opkomende trends en innovaties in draagbare audio voor bedrijven onder de loep nemen.

Compact design en draagbaarheid

Mini-luidsprekers hebben de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt op het gebied van design en draagbaarheid. Bedrijven erkennen het belang van draagbare audio-oplossingen die gemakkelijk kunnen worden meegenomen naar verschillende locaties. Moderne mini-luidsprekers zijn slanker, lichter en compacter dan ooit tevoren, zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit. Deze draagbare apparaten passen gemakkelijk in een aktetas, handtas of zelfs in een zak, waardoor ze perfect zijn voor professionals die vaak onderweg zijn.

Draadloze connectiviteit en veelzijdigheid

Een andere opvallende trend in de evolutie van mini-luidsprekers is de overgang naar draadloze connectiviteit. Dankzij technologieën zoals Bluetooth kunnen mini speakers naadloos verbinding maken met verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, zonder gedoe met kabels. Dit maakt ze uiterst veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken in verschillende zakelijke scenario’s. Of het nu gaat om het afspelen van presentaties, het luisteren naar audioboeken tijdens het reizen of het genieten van achtergrondmuziek tijdens bedrijfsevenementen, draadloze mini-luidsprekers bieden flexibiliteit en vrijheid.

Verbeterde geluidskwaliteit en functies

Innovaties in draagbare audio hebben geleid tot aanzienlijke verbeteringen in geluidskwaliteit bij mini-luidsprekers. Ondanks hun kleine formaat kunnen moderne mini-luidsprekers helder en krachtig geluid produceren, waardoor ze geschikt zijn voor presentaties en vergaderingen in kleine tot middelgrote ruimtes. Bovendien zijn veel mini-luidsprekers uitgerust met geavanceerde functies, zoals ruisonderdrukkingstechnologie en ingebouwde microfoons, waardoor ze ook dienst kunnen doen als handsfree communicatieapparaten tijdens conference calls.

Conclusie

De evolutie van mini-luidsprekers heeft de manier waarop bedrijven omgaan met geluidstransmissie en draagbare audio veranderd. Met compacte ontwerpen, draadloze connectiviteit en verbeterde geluidskwaliteit zijn mini-luidsprekers onmisbare tools geworden voor professionals die op zoek zijn naar draagbare en krachtige audio-oplossingen. Of het nu gaat om het verbeteren van presentaties, het ondersteunen van vergaderingen of het verrijken van professionele evenementen, deze kleine apparaten maken een groot verschil in de zakelijke wereld. Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties, want de evolutie van mini-luidsprekers is nog lang niet ten einde.

De essentiële pannen voor een succesvolle horecaonderneming 0 176

Pannen voor de horeca

Als het gaat om het runnen van een succesvolle horecaonderneming, zijn kwalitatieve pannen van essentieel belang. Ze spelen een cruciale rol in de keuken, waar efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn. In dit artikel zullen we de pannen bespreken die elke horecaonderneming nodig heeft om te gedijen en te excelleren.

Sauspannen voor perfecte sauzen en delicate gerechten

Sauspannen vormen de basis van elke professionele keuken. Ze zijn ideaal voor het bereiden van sauzen, soepen en andere delicate gerechten. Een goede sauspan moet gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal, dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en duurzaamheid. Daarnaast is een pan met een dikke bodem en een stevig handvat belangrijk om de hitte goed vast te houden en gemakkelijk te kunnen hanteren. Investeer in verschillende formaten sauspannen om aan de diverse behoeften van je menu te voldoen.

Koekenpannen voor veelzijdigheid en perfecte bakresultaten

Koekenpannen zijn onmisbaar in de horeca. Ze worden gebruikt voor het bakken van eieren, pannenkoeken, vlees en groenten. Kies voor koekenpannen met een anti-aanbaklaag van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat voedsel niet blijft plakken en gemakkelijk kan worden omgedraaid. Daarnaast zijn pannen met een stevig handvat en een goede warmtegeleiding essentieel. Investeer in verschillende formaten koekenpannen, zodat je kunt variëren in de gerechten die je aanbiedt.

Stoofpotten voor langzaam gegaarde heerlijkheden

Voor het bereiden van smaakvolle stoofschotels, braadstukken en suddergerechten zijn stoofpotten van onschatbare waarde. Deze pannen zijn ontworpen om warmte vast te houden en langzaam te laten circuleren, waardoor vlees en groenten gelijkmatig gaar worden en de smaken zich volledig ontwikkelen. Kies voor stoofpotten gemaakt van gietijzer of geëmailleerd gietijzer, omdat deze materialen de warmte goed vasthouden en zorgen voor een gelijkmatige verdeling. Het is ook belangrijk dat de stoofpot een goed passend deksel heeft om vocht en smaken binnen te houden.

Conclusie

De keuze van de juiste pannen is van groot belang voor het succes van een horecaonderneming. Investeer in hoogwaardige sauspannen, koekenpannen en stoofpotten om de efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit in je keuken te waarborgen. Met deze essentiële pannen ben je goed uitgerust om heerlijke gerechten te bereiden en je klanten tevreden te stellen, wat zal bijdragen aan het succes van je horecaonderneming. Meer pannen bekijken? Vind de beste pannen op Pannenadvies.nl.