In de rustige zomerperiode werken aan je onderneming 0 65

In de rustige zomerperiode werken aan je onderneming

De zomervakantie is net begonnen. Voor sommige ondernemers is dat dé tijd dat er geld verdiend gaat worden. Zij beleven de hightime van het jaar, omdat ze in het hoogseizoen een groot gedeelte van hun omzet draaien. Een grotere groep ondernemers heeft het juist rustiger in de zomerperiode. Hun klanten zijn op vakantie, en de vraag naar producten of diensten zakt even wat in. Dit is dan de uitgerekende tijd om als ondernemer niet ín, maar áán je onderneming te werken.

De onderneming op orde en klaar voor de toekomst

Ondernemers zijn ook maar mensen. En net als iedereen hebben ze gezette tijden ontspanning nodig. Even een periode waarin ze niet met werk bezig zijn, om daarna weer te kunnen knallen. De rustige zomervakantie is uitermate geschikt om een of meerdere weken vakantie te nemen. Je hebt dan geen inkomsten, maar loopt ook de minste omzet mis.

Naast je vakantie is het ook tijd om je onderneming weer eens goed op orde te krijgen. Denk aan het bijwerken en archiveren van klantendossiers en je boekhouding, en het uitzoeken van dingen die niet zo hoog op je prioriteitenlijst staan. Daarnaast is de zomer ook uitgerekend de tijd om na te denken over en te werken aan de toekomst. Tijd om doelen te stellen, en de strategie te bepalen.

Financiële injectie voor groei

Om je onderneming relevant te laten blijven of te kunnen groeien, is het vaak nodig om te investeren. Bijvoorbeeld in een verbouwing van je winkel of bedrijfspand, meer productiemachines, meer medewerkers of marketing. Maar de financiële reserves zijn de afgelopen bij veel ondernemers behoorlijk geslonken, door onder meer de stijgende grondstof- en brandstofprijzen, duurdere energie en hogere lonen. Een zakelijke lening kan daarom uitkomst bieden.

Welke type zakelijke lening past bij jou?

Welke type zakelijke lening past bij jou

Bij de meeste zakelijke leningen krijg je eenmalig een afgesproken bedrag. Vervolgens betaal je een bepaalde tijd maandelijks een gelijkblijvend bedrag terug. Dit bestaat deels uit aflossing en deels uit rente. Hoewel het fijn is dat je precies weet waar je aan toe bent, is het wel een behoorlijk rigide oplossing. Hoe zit dat bijvoorbeeld als je nog niet precies weet op welke termijn de investering meer omzet gaat opleveren? Of hoeveel? Omdat je nu eenmaal niet in de toekomst kunt kijken, zijn veel ondernemers op zoek naar meer flexibiliteit.

Pinvoorschot biedt een dergelijke flexibiliteit. Hoe dat werkt? Ook bij dit type zakelijke lening krijg je eenmalig een bepaald bedrag. Maar de aflossing bestaat niet uit een vast maandbedrag, maar is afhankelijk van je omzet. Van je pintransacties wordt een afgesproken percentage ingehouden voor aflossing van de lening. In drukke tijden betaal je automatisch meer af, in rustigere tijden wat minder.

Een heerlijke zomer toegewenst, en gebruik de tijd goed die je over hebt als het qua klandizie wat rustiger is!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand! 0 69

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand!

We hebben vanwege de coronapandemie behoorlijk gekke jaren achter de rug. Mensen moesten bijvoorbeeld wanneer mogelijk thuiswerken. Hierdoor was er onder meer veel minder direct contact tussen collega’s. Daarnaast konden bedrijfsfeesten niet doorgaan, of moesten bezoekers zich aan allerlei regels houden. Dit jaar kunnen bedrijven gelukkig weer een spetterend bedrijfsfeest houden. Zonder rekening te hoeven houden met allerlei ge- en verboden. De ideale locatie hiervoor: aan het strand! En wist je al dat je hiervoor niet eens naar de Nederlandse kust hoeft?

Het gevoel van zon, zee en strand

De zomer is altijd al een populaire periode geweest voor het organiseren van bedrijfsfeesten. De zomerse zon en frisse buitenlucht doet iedereen goed, en brengt mensen snel in een feestelijke stemming. Bovendien zijn veel activiteiten buiten gemakkelijker te organiseren. De ideale plek voor een bedrijfsfeest is dan ook het strand. Instant happiness, en mensen hebben echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Aan het strand… bij Eindhoven?

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie met strand, maar geen zin om al het personeel helemaal naar de Nederlandse kust te moeten vervoeren? Dan is Beachclub Sunrise precies die unieke locatie waarnaar jij op zoek bent. Hier heb je namelijk een schitterend uitzicht over het water van recreatieplas Aquabest, een ruim strand (met palmbomen natuurlijk) en een zonnig terras. Beachclub Sunrise ligt net ten noorden van Eindhoven. Een perfecte locatie dus voor een bedrijfsfeest van bedrijven uit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest in de winter

Moet je een zaal huren in Eindhoven voor een vergadering of bedrijfspresentatie? En ben je hiervoor op zoek naar een originele locatie? Ook hiervoor kun je terecht bij Beachclub Sunrise. Er zijn verschillende stijlvolle zalen met een eigen sfeer, geschikt voor tien tot in totaal wel 2500 mensen. Deze binnenlocatie maakt de strandclub ook erg geschikt voor een bedrijfsfeest in de winter. Compleet met wintersfeer!

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Met een goede locatie ben je voor een feestelijke stemming al een eind op weg. Toch is het belangrijk goed over de verdere invulling van een bedrijfsfeest na te denken. Wil je er bijvoorbeeld een themafeest van maken, in Ibiza-stijl? Mag het wel wat actiever, met bijvoorbeeld sportieve strandactiviteiten of een stormbaan? Of lijkt je een bedrijfsfestival, een festivalsfeer met verschillende optredens je meer wat?

Tot slot maakt natuurlijk het eten en drinken ook een belangrijk onderdeel uit van de beleving van het bedrijfsfeest. Afhankelijk van het gekozen thema oen passend bij het bedrijf en de medewerkers kun je bijvoorbeeld kiezen voor partyfood, een streetfood festival, een buffet of BBQ.

Succes met de organisatie, en veel plezier tijdens het bedrijfsfeest!

De kracht van een geschoren look: Waarom zakenmannen hun baarden afscheren 0 67

Waarom zakenmannen hun baard afscheren

In de wereld van het zakenleven is het belangrijk om een professionele uitstraling te hebben. Een aspect hiervan is het verzorgen van je uiterlijk, en voor veel zakenmannen betekent dit het afscheren van hun baarden. Een gladgeschoren gezicht straalt vertrouwen en professionaliteit uit, en er zijn verschillende redenen waarom zakenmannen voor deze look kiezen.

Verzorging

Allereerst is een geschoren look vaak geassocieerd met netheid en verzorging. In de zakelijke wereld wil je serieus genomen worden, en een onverzorgde baard kan afleidend zijn en zelfs de indruk wekken dat je niet veel waarde hecht aan je uiterlijk. Door je baard af te scheren laat je zien dat je aandacht besteedt aan je persoonlijke presentatie en dat je er alles aan doet om een professionele uitstraling te hebben.

Autoriteit

Daarnaast kan het afscheren van een baard een tactische zet zijn om autoriteit uit te stralen. Een gladgeschoren gezicht wordt vaak geassocieerd met macht en leiderschap. Zakenmannen willen vaak gezag uitstralen en een professioneel imago projecteren naar hun collega’s, klanten en zakelijke partners. Een verzorgd, gladgeschoren gezicht kan hierbij helpen.

Goed scheerapparaat

Om de perfecte gladde look te bereiken, is het gebruik van een kwalitatief scheerapparaat essentieel. Zakenmannen hebben meestal weinig tijd, dus een scheerapparaat dat snel en efficiënt werkt, is van groot belang. Het vinden van het beste scheerapparaat kan een uitdaging zijn, maar er zijn enkele belangrijke eigenschappen waarop gelet moet worden.

Ten eerste is een krachtig scheerapparaat met scherpe mesjes essentieel voor een glad scheerresultaat. Daarnaast is het belangrijk dat het apparaat gemakkelijk te reinigen is en een lange batterijduur heeft. Op die manier kunnen zakenmannen hun baarden snel en efficiënt scheren, zelfs tijdens drukke reisdagen.

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een scheerapparaat is het comfort tijdens het scheren. Irritaties en snijwondjes zijn niet alleen pijnlijk, maar kunnen ook een negatieve invloed hebben op de professionele uitstraling. Scheerapparaten met speciale technologieën, zoals een flexibel scheerhoofd en een beschermende huidbescherming, kunnen zorgen voor een comfortabele scheerervaring zonder huidirritaties.