3 redenen om te investeren in nieuw kantoormeubilair 0 98

3 redenen om te investeren in nieuw kantoormeubilair

Als bedrijf of organisatie investeer je natuurlijk het liefst in zaken die groei opleveren. Al het andere wat geld kost is vooral een beetje vervelend. Maar veel zaken zijn ook gewoon onmisbaar. Zoals bijvoorbeeld kantoormeubilair. Investeren in kantoormeubilair is misschien niet per se leuk, maar wel noodzakelijk. Maar wanneer zou je ervoor kiezen om je huidige meubelen af te danken en te investeren in nieuw kantoormeubilair? We bespreken drie goede redenen.

Ergonomische verbeteringen

Het kan zijn dat de ergonomie binnen je bedrijf of organisatie nog niet op orde is. Zeker op kantoor, waar mensen langdurig zitten, is het dat echter wel heel belangrijk. Werken in een verkeerde houding kan voor allerlei lichamelijk klachten zorgen, zoals rugpijn, nekpijn en RSI. Dat kan voor slepende lichamelijke problematiek zorgen die resulteert in langdurig ziekteverzuim. Merk je dat nu relatief veel mensen uitvallen met lichamelijke klachten die te maken kunnen hebben met hun werkhouding? Dan is het zeer verstandig om te investeren in ergonomisch kantoormeubilair, zoals ergonomische stoelen voor werkplekken en vergaderruimtes en bureaus en tafels die in hoogte verstelbaar zijn. Dat kost misschien nu veel geld, maar het kan ook veel ellende voorkomen die net zo goed veel (als niet méér) geld kost voor je bedrijf of organisatie.

Nieuwe uitstraling

Als je gaat investeren in nieuw meubilair voor je bedrijfspand, is het altijd verstandig om sowieso te kiezen voor ergonomische meubelen. Maar dat hoeft natuurlijk niet de hoofdreden te zijn dat je het doet, want misschien was de ergonomie bij jou op kantoor al prima in orde. Maar je kunt de wens hebben om een nieuwe uitstraling te creëren voor je bedrijfspand. Misschien wil je op die manier professioneler overkomen dan nu het geval is. Dat zit in vele facetten van je bedrijfspand, maar ook je keuze voor kantoormeubilair speelt een rol in de uitstraling van je pand. Daarom kun je door zorgvuldig nieuwe kantoormeubelen uit te kiezen een hele andere look creëren die wellicht beter aansluit bij wat je zou willen uitstralen als bedrijf of organisatie. Ook dat is een volstrekt legitieme reden om ervoor te kiezen om te investeren in nieuw kantoormeubilair.

Nieuwe uitstraling

Verhuizing

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je afscheid neemt van je huidige pand en een nieuwe ruimte gaat betrekken met je bedrijf of organisatie. Dat is een perfect moment om te overwegen of je nog door wilt met je huidige kantoormeubilair. Het is namelijk het uitgelezen moment om voor verandering te kiezen. In een nieuwe bedrijfsruimte kun je meteen een andere uitstraling creëren, omdat de hele ruimte nog vrij is om te vormen naar je wensen. Omdat je toch ook bezig bent met het verplaatsen van spullen, is het ook een passend moment om je oude kantoormeubilair te laten afvoeren.

Je moet er natuurlijk wel geld voor hebben als bedrijf of organisatie, maar je moet sowieso altijd rekening houden met het vervangen van kantoormeubelen die aan vervanging toe zijn. Investeer je nu in één klap in nieuw kantoormeubilair, dan hoef je waarschijnlijk voorlopig ook niets meer te vervangen en heb je er ook weinig onderhoudskosten aan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

De essentiële pannen voor een succesvolle horecaonderneming 0 73

Pannen voor de horeca

Als het gaat om het runnen van een succesvolle horecaonderneming, zijn kwalitatieve pannen van essentieel belang. Ze spelen een cruciale rol in de keuken, waar efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit van groot belang zijn. In dit artikel zullen we de pannen bespreken die elke horecaonderneming nodig heeft om te gedijen en te excelleren.

Sauspannen voor perfecte sauzen en delicate gerechten

Sauspannen vormen de basis van elke professionele keuken. Ze zijn ideaal voor het bereiden van sauzen, soepen en andere delicate gerechten. Een goede sauspan moet gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal, dat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en duurzaamheid. Daarnaast is een pan met een dikke bodem en een stevig handvat belangrijk om de hitte goed vast te houden en gemakkelijk te kunnen hanteren. Investeer in verschillende formaten sauspannen om aan de diverse behoeften van je menu te voldoen.

Koekenpannen voor veelzijdigheid en perfecte bakresultaten

Koekenpannen zijn onmisbaar in de horeca. Ze worden gebruikt voor het bakken van eieren, pannenkoeken, vlees en groenten. Kies voor koekenpannen met een anti-aanbaklaag van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat voedsel niet blijft plakken en gemakkelijk kan worden omgedraaid. Daarnaast zijn pannen met een stevig handvat en een goede warmtegeleiding essentieel. Investeer in verschillende formaten koekenpannen, zodat je kunt variëren in de gerechten die je aanbiedt.

Stoofpotten voor langzaam gegaarde heerlijkheden

Voor het bereiden van smaakvolle stoofschotels, braadstukken en suddergerechten zijn stoofpotten van onschatbare waarde. Deze pannen zijn ontworpen om warmte vast te houden en langzaam te laten circuleren, waardoor vlees en groenten gelijkmatig gaar worden en de smaken zich volledig ontwikkelen. Kies voor stoofpotten gemaakt van gietijzer of geëmailleerd gietijzer, omdat deze materialen de warmte goed vasthouden en zorgen voor een gelijkmatige verdeling. Het is ook belangrijk dat de stoofpot een goed passend deksel heeft om vocht en smaken binnen te houden.

Conclusie

De keuze van de juiste pannen is van groot belang voor het succes van een horecaonderneming. Investeer in hoogwaardige sauspannen, koekenpannen en stoofpotten om de efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit in je keuken te waarborgen. Met deze essentiële pannen ben je goed uitgerust om heerlijke gerechten te bereiden en je klanten tevreden te stellen, wat zal bijdragen aan het succes van je horecaonderneming. Meer pannen bekijken? Vind de beste pannen op Pannenadvies.nl.

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand! 0 69

Ideale locatie voor een bedrijfsfeest: het strand!

We hebben vanwege de coronapandemie behoorlijk gekke jaren achter de rug. Mensen moesten bijvoorbeeld wanneer mogelijk thuiswerken. Hierdoor was er onder meer veel minder direct contact tussen collega’s. Daarnaast konden bedrijfsfeesten niet doorgaan, of moesten bezoekers zich aan allerlei regels houden. Dit jaar kunnen bedrijven gelukkig weer een spetterend bedrijfsfeest houden. Zonder rekening te hoeven houden met allerlei ge- en verboden. De ideale locatie hiervoor: aan het strand! En wist je al dat je hiervoor niet eens naar de Nederlandse kust hoeft?

Het gevoel van zon, zee en strand

De zomer is altijd al een populaire periode geweest voor het organiseren van bedrijfsfeesten. De zomerse zon en frisse buitenlucht doet iedereen goed, en brengt mensen snel in een feestelijke stemming. Bovendien zijn veel activiteiten buiten gemakkelijker te organiseren. De ideale plek voor een bedrijfsfeest is dan ook het strand. Instant happiness, en mensen hebben echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Aan het strand… bij Eindhoven?

Op zoek naar een bedrijfsfeest locatie met strand, maar geen zin om al het personeel helemaal naar de Nederlandse kust te moeten vervoeren? Dan is Beachclub Sunrise precies die unieke locatie waarnaar jij op zoek bent. Hier heb je namelijk een schitterend uitzicht over het water van recreatieplas Aquabest, een ruim strand (met palmbomen natuurlijk) en een zonnig terras. Beachclub Sunrise ligt net ten noorden van Eindhoven. Een perfecte locatie dus voor een bedrijfsfeest van bedrijven uit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Sfeervolle locatie voor een bedrijfsfeest in de winter

Moet je een zaal huren in Eindhoven voor een vergadering of bedrijfspresentatie? En ben je hiervoor op zoek naar een originele locatie? Ook hiervoor kun je terecht bij Beachclub Sunrise. Er zijn verschillende stijlvolle zalen met een eigen sfeer, geschikt voor tien tot in totaal wel 2500 mensen. Deze binnenlocatie maakt de strandclub ook erg geschikt voor een bedrijfsfeest in de winter. Compleet met wintersfeer!

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Tips voor de invulling van een bedrijfsfeest aan het strand

Met een goede locatie ben je voor een feestelijke stemming al een eind op weg. Toch is het belangrijk goed over de verdere invulling van een bedrijfsfeest na te denken. Wil je er bijvoorbeeld een themafeest van maken, in Ibiza-stijl? Mag het wel wat actiever, met bijvoorbeeld sportieve strandactiviteiten of een stormbaan? Of lijkt je een bedrijfsfestival, een festivalsfeer met verschillende optredens je meer wat?

Tot slot maakt natuurlijk het eten en drinken ook een belangrijk onderdeel uit van de beleving van het bedrijfsfeest. Afhankelijk van het gekozen thema oen passend bij het bedrijf en de medewerkers kun je bijvoorbeeld kiezen voor partyfood, een streetfood festival, een buffet of BBQ.

Succes met de organisatie, en veel plezier tijdens het bedrijfsfeest!